Studio MicroMax

Amplasament: București

Suprafață:         35 mp

An finalizare:    2020

Fotografie:        arh. Alexandru Prodan

Amenajarea garsonierei a avut ca factor definitoriu provocarea adusă de suprafața restrânsă și compartimentarea limitativă din punct de vedere al posibilităților de mobilare și integrare a funcțiunilor necesare beneficiarilor.


Linia directoare a proiectului a constat în maximizarea senzației de spațialitate, lucru vizibil încă de la zona de intrare, unde fronturile mobilierului au fost placate cu oglindă, iar dinamica a fost dată prin jocul  de plin-gol al volumelor.  

 

Din punct de vedere cromatic predomină albul și culorile deschise, accentuate prin contrastul cu nuanțe de gri antracit.


Mobilierul personalizat utilizează în mod practic fiecare centimetru pătrat și delimitează subtil și eficient funcțiunile (zona de dormit, spațiul de lucru, de luat masa și bucătăria), rezultatul final fiind maximul de confort în minimul de spațiu.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

str. Grigore Alexandrescu nr.1  |  office@vimstudio.ro  |  Tel. +40 725 893 913

© 2020 by VIM studio