Misty Forest

Amplasament: București

Suprafață:         130 mp

An finalizare:    2022

Fotografie:        arh. Alexandru Prodan

Beneficiarii și-au dorit o locuință generoasă așa că au achiziționat două apartamente învecinate (dintre care unul cu două camere și unul cu trei).

Din punct de vedere funcțional a fost păstrat un singur acces în apartament.

Delimitarea zonei de acces față de restul camerei a fost făcută prin mobilier custom până în tavan. Pe o parte avem zonă de depozitare pentru haine iar pe partea cealaltă este încorporat frigiderul în cadrul depozitarii de bucătărie.

 

Bucătăria este bine marcată prin elemente de mobilier custom care delimitează vizual spatiul, precum ansamblul format din insula și structura metalică suspendată.

 

 În continuare, bucătăria se deschide către o zonă de dining și un mic spațiu de relaxare și TV. 

 

Trecerea între cele două apartamente se face printr-o ușă culisantă cu structură metalică și sticlă sablată.

În a doua parte a locuinței avem biroul de lucru, livingul generos cu zona de TV și dormitoarele membrilor familiei. Zona de amenajări office ne-a inspirat pentru separarea spațiului de birou printr-o partiție din sticlă. Rezultatul este unul luminos și aerisit. 

 

În holul de acces din al doilea apartament a fost amenajat dressingul.

 

Spațiul a fost preluat gata finisat de la dezvoltator dar am făcut câteva intervenții zonale: 

- peretele de intrare are vopsea decorativă cu aspect mineral; 

- aspectul industrial al ușii culisante a fost completat cu o placare a peretelui cu cărămidă decorativă albă;

- în livingul 2, atât în spatele canapelei cât și în zona de birou delimitată cu sticlă avem tapetul care dă și numele proiectului: Misty Forest. 

- tapet costum made în dormitorul matrimonial.

 

Gamă cromatică din întreaga locuință se bazează pe culori pastelate.