Here comes
the sun

Amplasament: București

Suprafață:         

An finalizare:    

Fotografie:        arh. Alexandru Prodan

Luminos, scandinav și familial.

Dorința familiei C. de a transforma apartamentul nou achiziționat în "acasă" s-a materializat după o intervenție însemnată asupra spațiului.

Apartamentul a fost preluat de la dezvoltator la gri, acest fapt dând o mai mare flexibilitate în ceea ce privește stabilirea finisajelor.
Pentru a alinia amenajarea cu stilul scandinav, a fost ales un parchet stejar natur, ca bază pentru mobilierul deschis la culoare.

În ceea ce privește finisajele aplicate parietal, au fost utilizate vopseluri colorate cu nuanțe derivate din verde - Aegean Teal (Baia și grupul sanitar) și Dark Teal (dormitor).

În camera de zi, ca fundal în zona de canapea, a fost aplicat tapet. Imaginea acestuia este repetată în oglinda amplă, aplicată pe perete.

Bucătăria se remarcă prin contrastul dat de banda de galben, bandă ce se continuă pe mobilierul din zona TV creând astfel coerență vizuală.

Baia și grupul sanitar ies în evidență prin contrastul dintre alb și Aegean Teal, iar senzația de spațialitate este amplificată în ambele încăperi prin generoase suprafețe placate cu oglindă.

Dormitorul matrimonial se evidențiază grație culorii Dark Teal ce creează o casetă de culoare. Aceasta servește drept fond neutru pe care se evidențiază obiecte decorative și corpuri de iluminat suspendate.