top of page

Fox Away

Amplasament: București

Suprafață:         20 mp

An finalizare:    2019

Fotografie:        arh. Alexandru Prodan

Principalul obiectiv al proiectului a constat în amenajarea unui coffee to go cu o identitate clar definită, recognoscibilă; un coffee shop unde oricine se poate opri pentru o scurtă pauză, unde cafeaua, dar și o carte bine aleasă, dau curs relaxării.

Spațiul comercial s-a remarcat încă de la început prin restricția dimensională care totuși a cedat în fata ambiției creării unui spațiu plurifuncțional.

Limitarea cromatică impusă de tâmplăria existentă (asupra căreia nu s-a putut interveni) a fost transformată în avantaj prin integrarea armonioasă a culorii acesteia în brandul care a luat naștere. Rezultatul a fost un dialog coerent al materialelor, texturilor și nuanțelor folosite în amenajare.

Conceptul de la care a pornit proiectul de amenajare a fost fluiditatea și continuitatea vizuală, lucru posibil prin utilizarea și curbarea aceluiași material pe mai multe suprafețe - pereți, bancheta, pardoseala și bar; astfel granițele vizuale dintre planuri se șterg sporind senzația de spațialitate.

bottom of page